Udlejning af autocamper er populært

Når de danske familier skal på ferie, så vælger flere og flere at leje en autocamper. Det er dyrt selv at eje en autocamper, da både værditab, dyr vægtafgift, vedligehold, forsikring mv. hurtigt løber op i mange penge.
Derimod er det forholdsvis billigt at leje en autocamper og i sær hvis i er en hel familie, som skal afsted. Skal man f.eks. ud at købe flybilletter og hotelovernatninger til en familie på 4-5 stykker, så er leje af en autocamper oftest en del billigere.
Derudover slipper man får alt besværet med at skulle i lufthavnen, transfer fra lufthavnen, finde hoteller mv. Der er derfor mange gode grunde til at overveje, om din næste ferie skal være en campingferie.
Når du skal leje en autocamper kan det godt betale sig at kigge lidt rundt på nettet efter gode priser, da der efterhånden er mange firmaer som lejer autocampere ud. Både her i Danmark, men også i Tyskland, hvor man så kan stille sin bil ved udlejningsstedet og skifte til autocamperen. Der er lavere afgifter på autocampere i Tyskland, hvorfor der ofte kan være noget at spare ved at leje autocamperen her. Det er dog en smagssag, da der også er noget helt fantastisk i at starte ferien allerede i Danmark. For nogen er det også mere trygt, da de kan tage ud og se autocamperen først, hvilket er lidt sværere, hvis du vælger at leje i Tyskland.

Danskerne elsker friheden ved campingferier

Prøv at tale med folk, som tidligere har lejet en autocamper til ferien. Rigtigt mange falder for denne frie og nemme måde at holde ferie på. Du har altid dit ”hotel” med dig, du har alt hvad du skal bruge i autocamperen og du kan til fulde nyde turen.
Samtidig kører du lidt langsommere, end hvis du er på en normal bilferie. Dette giver faktisk en ro, da du bedre kan nå at nyde naturen og bedre kan slappe af under kørslen. Og ferien starter fra det sekund du sætter dig ind i autocamperen, da hele turen i sig selv er en del af den uforglemmelige oplevelse.
Ved campingferier nyder du derfor naturen mere, og der ligger mange gode campingpladser ude i de mest fantastiske landskaber. Det er sjældent du kan finde hoteller i ligeså flotte omgivelser, da der ofte er regler om ingen bebyggelse i de flotteste naturreservater, for at bevare den smukke natur så alle kan komme til at opleve den.