realisme tatovering

Tatoveringer bliver mere og mere udbredte

Tatoveringer har været synonym med specielle grupper i samfundet f.eks. sømænd. I dag er det folk fra alle samfunds grupper, der vælger at pryde deres krop med blæk. Tatoveringen er ikke længere synonym med bestemte grupper og er ikke forbundet med dårlige ting. Alle har tatoveringer, selv ældre mennesker får lavet dem. Mange får lavet dem som et minde om en speciel lejlighed eller som et minde om en bestemt person. Det er f.eks. meget udbredt at få lavet dem som minde om afdøde familiemedlemmer. Uanset grunden til at lade sig tatovere, er der nogle ting, man skal være opmærksom på

Tattoo københavn

Værd at tænke på inden du lader dig tatovere

Tatoveringer er flotte men også permanente. Man skal tænke sig godt om, inden man vælger at blive tatoveret. Man skal overveje om man er parat til at lade sig udsmykke med noget, som skal være på ens krop resten af livet. Nogle lader sig tatovere som en ret impulsiv handling, hvor der ofte ikke er nogen tanke bag. Hvis du vil sikre dig, at du vil værdsætte den resten af livet, kan du med fordel overveje nøje hvilket motiv du vil have og hvorfor. Når dette er på plads, skal du finde en tatovør. Der findes mange rundt omkring i landet af varierende kvalitet. Det kan være en god idé at forhøre sig hos venner og bekendte efter deres erfaringer. Du skal sikre dig at tatovøren har en ordentlig hygiejne og som har en god indsigt i de forskellige tatoverings farver på markedet. Nogle tatoverings farver kan fremkalde allergi hos nogle, og dette bør tatovøren være opmærksom på.

Efterbehandling

Når du forlader tatovøren får du film over din tatovering. Du skal være opmærksom på infektioner. Hvis der begynder at ske noget med farverne eller huden begynder at boble op eller klø, er der en stor chance for at du kan være allergisk over for farven. I disse tilfælde skal du straks søge læge. Dette sker dog meget sjældent. Du skal sørge for at holde den fugtigt i perioden hvor huden heler. Dette tager typisk tre til fire uger. I denne periode skal såret renses to til tre gange dagligt for at undgå infektioner. Vær nænsom og lad sårskorperne falde af helt af sig selv, da du ellers risikere at miste farven i det område. Du bør holde det tatoverende område væk fra sollys i 2-3 måneder efterfølgende.

Tatoo 🙂