Jeg fik et gavekort til mad

Jeg studerede menukortet med længe inden jeg besluttede hvad jeg ville have. Det blev det der på menukortet var betegnet som ”Spand med kylling – dertil sur sød sovs”. Tjeneren kom med det sødeste lille forklæde og en smart iPad i hånden til at indtaste vores bestilling på. Et styk entrecote og en spand med kylling og sur sød sovs. Bestillingen var afgivet, og tjeneren gik sin vej. Vi fik leveret vores rødvin og vi hældte om med det samme og begyndte at hælde det i os. Pludselig blev stemningen meget bedre! Vi sad og filosoferede over livet. Hvor kommer vi fra, hvor ender vi hende.

Min man begyndte at nynne… ”jeg ga dig lidt af mig selv, jeg gav dig lidt af min sjæl. ” Nik og Jay havde han fået på hjernen. Det er også et fantastisk band, men jeg er mere til Kjeld og Hilda. Jeg begyndte derfor at nynne den knald røde gummibåd. Vi blev afbrudt af tjeneren der kom med vores mad. Jeg kiggede på uret – der var gået 20 minutter! Tiden gik rigtig hurtigt på denne restaurant, det må være atmosfæren og måske en smule alkohollen på vores bord. Min mands entrecote var pyntet med en lille tomat ved siden af, og ellers sprøde kartoffel både. Han tog med det samme tomaten og smed over skulderen.

Så fik vi brugt mit gavekort til maden

Min spand var utrolig flot. Den var hvid og rød og omkring tredive centimeter høj. Den var fyldt med kyllingevinger – det havde jeg aldrig set før. Ved siden af havde jeg fået et klassisk ølglas fra oktoberfesten i Münich. Dog var der ikke øl i glasset i dag, men det var derimod fyldt til randen med sur-sød sovs. Mums hvor var det lækkert. ”I dag er jeg rigtig glad for at jeg fik et gavekort til mad” tænkte jeg.