Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor net og fjernsyn
cyberspace har udviklet sig meget igennem den seneste dage. for nogle uger tilbage var der virkelig ikke fleste der havde bedste og billigste bredbånd i hjemmet, og i dag har stort set hver eneste husstand bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i norge, og denne udvikling fortsætter. det nyeste drøn på stammen er fiber bredbånd. fiber bredbånd går internettet hurtigere, både med download og uploade. dette er enormt vigtigt for enormt mange virksomheder, da vildt meget af deres kommunikation foregår på internettet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog slet ikke alle husstande der kan få fiber bedste og billigste bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have voldsome tv i gamle dage til at man i dag har fladskærms tv. det er ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor tv, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle dage. dermed ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på internettet på sit fjernsyn, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et godt bedste og billigste bredbånd i huset for at streame de forskellige produkter. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så skal man sidde 4 meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og får dermed den længde man skal sidde væk fra tv’et.
net og fjernsyn udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få tv der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd