Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor net og tv
internet har udviklet sig vildt meget igennem den seneste uger. for nogle timer tilbage var der virkelig ikke fleste der havde billigste bredbånd og tv i huset, og i dag har stort set hver eneste husstand billigt bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i norge, og denne udvikling fortsætter. det nyeste skud på stammen er fiber bedste og billigste bredbånd. fiber bredbånd guger internettet hurtigere, både med download og uploade. dette er enormt vigtigt for mange selskaber, da vildt meget af deres kommunikation foregår på internettet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog virkelig ikke alle husstande der kan få fiber billigt bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have vilde fjernsyn i gamle år til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er virkelig ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor tv, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle uger. dermed slet ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele tiden. derudover er det nu også muligt at gå på internettet på sit fjernsyn, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et skidt billigt bredbånd i lejligheden for at streame de forskellige produkter. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så skal man sidde 4 meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og får dermed den længde man burde sidde væk fra tv’et.
cyberspace og fjernsyn udvikler sig hele tiden, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd