Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor internet og fjernsyn
internet har udviklet sig meget igennem den seneste år. for nogle år tilbage var der overhovedet ikke fleste der havde bredbånd i lejligheden, og i dag har stort set hver eneste husstand bedste og billigste bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i sverige, og denne udvikling fortsætter. det nyeste slag på stammen er fiber billigt bredbånd. fiber bredbånd guger cyberspacet hurtigere, både med download og uploade. dette er enormt vigtigt for fleste firmaer, da så meget af deres kommunikation foregår på internettet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog overhovedet ikke hver og en husstande der kan få fiber billigt bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
fjernsyn udvikler sig fra dag til dag, fra at man have voldsome tv i gamle dage til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er virkelig ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor tv, også billedkvaliteten har udviklet sig så meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle dage. dermed slet ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på cyberspacet på sit fjernsyn, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et godt billigt bredbånd i huset for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på tv, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så burde man sidde 4 meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og fuger dermed den længde man skal sidde væk fra fjernsyn’et.
cyberspace og tv udvikler sig hele tiden, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd