Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor internet og tv
cyberspace har udviklet sig så meget igennem den seneste timer. for nogle uger tilbage var der ikke fleste der havde billigt bredbånd i huset, og i dag har stort set hver eneste husstand bedste og billigste bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i sverige, og denne udvikling fortsætter. det nyeste skud på stammen er fiber bedste og billigste bredbånd. fiber bredbånd gtimer cyberspacet hurtigere, både med download og uploade. dette er vigtigt for mange virksomheder, da vildt meget af deres kommunikation foregår på cyberspacet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog ikke allesammen husstande der kan få fiber billigt bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man skal bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have mellem tv i gamle uger til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor fjernsyn, også billedkvaliteten har udviklet sig meget. de tv som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens tv bedre end den var i gamle år. dermed slet ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på nettet på sit tv, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et nyttigt bedste og billigste bredbånd i lejligheden for at streame de forskellige produkter. der findes også forskellige størrelser på tv, og har man for eksempel et 40 tommer tv, så skal man sidde fire meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og fuger dermed den længde man burde sidde væk fra fjernsyn’et.
net og fjernsyn udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få tv der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd