Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor net og fjernsyn
internet har udviklet sig meget igennem den seneste år. for nogle dage tilbage var der slet ikke enormt mange der havde bredbånd i huset, og i dag har stort set hver eneste husstand billigt bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i sverige, og denne udvikling fortsætter. det nyeste skud på stammen er fiber bredbånd. fiber billigste bredbånd og tv går internettet hurtigere, både med download og uploade. dette er enormt vigtigt for fleste virksomheder, da meget af deres kommunikation foregår på nettet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog slet ikke hver og en husstande der kan få fiber billigste bredbånd og tv endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have voldsome tv i gamle år til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er virkelig ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor fjernsyn, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de tv som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens tv bedre end den var i gamle dage. dermed slet ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på nettet på sit fjernsyn, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man skal have et nyttigt billigt bredbånd i hjemmet for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på tv, og har man for eksempel et 40 tommer tv, så burde man sidde 4 meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og får dermed den længde man burde sidde væk fra fjernsyn’et.
net og tv udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få tv der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd