Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor cyberspace og fjernsyn
internet har udviklet sig meget igennem den seneste uger. for nogle timer tilbage var der slet ikke fleste der havde billigt bredbånd i lejligheden, og i dag har stort set hver eneste husstand billigste bredbånd og tv. dette er den teknologiske udvikling der har været i norge, og denne udvikling fortsætter. det nyeste drøn på stammen er fiber billigste bredbånd og tv. fiber bedste og billigste bredbånd går cyberspacet hurtigere, både med download og uploade. dette er vigtigt for fleste firmaer, da meget af deres kommunikation foregdage på cyberspacet, og dermed skal der er en hurtig net forbindelse til. det er dog slet ikke hver og en husstande der kan få fiber billigste bredbånd og tv endnu, men dette kommer en dag, man skal bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have voldsome tv i gamle dage til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor fjernsyn, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de tv som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens tv bedre end den var i gamle uger. dermed slet ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele tiden. derudover er det nu også muligt at gå på nettet på sit tv, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et skidt bedste og billigste bredbånd i huset for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på tv, og har man for eksempel et 40 tommer tv, så burde man sidde fire meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og ftimer dermed den længde man burde sidde væk fra tv’et.
net og fjernsyn udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd