Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor internet og tv
cyberspace har udviklet sig vildt meget igennem den seneste dage. for nogle dage tilbage var der overhovedet ikke enormt mange der havde bedste og billigste bredbånd i hjemmet, og i dag har stort set hver eneste husstand billigste bredbånd og tv. dette er den teknologiske udvikling der har været i sverige, og denne udvikling fortsætter. det nyeste skud på stammen er fiber billigste bredbånd og tv. fiber bedste og billigste bredbånd guger internettet hurtigere, både med download og uploade. dette er vigtigt for enormt mange virksomheder, da meget af deres kommunikation foregår på internettet, og dermed skal der er en hurtig internet forbindelse til. det er dog ikke allesammen husstande der kan få fiber bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
fjernsyn udvikler sig fra dag til dag, fra at man have voldsome fjernsyn i gamle år til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er overhovedet ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor tv, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle år. dermed virkelig ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på internettet på sit tv, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et fantastisk bedste og billigste bredbånd i huset for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så burde man sidde 4 meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og fdage dermed den længde man skal sidde væk fra tv’et.
cyberspace og fjernsyn udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få tv der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd