Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor cyberspace og fjernsyn
net har udviklet sig meget igennem den seneste år. for nogle år tilbage var der overhovedet ikke mange der havde billigste bredbånd og tv i lejligheden, og i dag har stort set hver eneste husstand bedste og billigste bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i danmark, og denne udvikling fortsætter. det nyeste slag på stammen er fiber bredbånd. fiber billigste bredbånd og tv går nettet hurtigere, både med download og uploade. dette er meget vigtigt for mange selskaber, da meget af deres kommunikation foregtimer på cyberspacet, og dermed skal der er en hurtig net forbindelse til. det er dog virkelig ikke alle husstande der kan få fiber bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man skal bare være tålmodig.
fjernsyn udvikler sig fra dag til dag, fra at man have store fjernsyn i gamle dage til at man i dag har fladskærms tv. det er overhovedet ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor tv, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle uger. dermed overhovedet ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på nettet på sit fjernsyn, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man skal have et nyttigt billigt bredbånd i hjemmet for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så burde man sidde fire meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og fuger dermed den længde man skal sidde væk fra tv’et.
internet og tv udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd