Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor net og fjernsyn
internet har udviklet sig så meget igennem den seneste uger. for nogle timer tilbage var der slet ikke enormt mange der havde bredbånd i huset, og i dag har stort set hver eneste husstand billigste bredbånd og tv. dette er den teknologiske udvikling der har været i norge, og denne udvikling fortsætter. det nyeste skud på stammen er fiber billigste bredbånd og tv. fiber billigt bredbånd guger cyberspacet hurtigere, både med download og uploade. dette er enormt vigtigt for fleste virksomheder, da vildt meget af deres kommunikation foreguger på cyberspacet, og dermed burde der er en hurtig net forbindelse til. det er dog overhovedet ikke allesammen husstande der kan få fiber bedste og billigste bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
fjernsyn udvikler sig fra dag til dag, fra at man have lille tv i gamle år til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor fjernsyn, også billedkvaliteten har udviklet sig så meget. de tv som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens tv bedre end den var i gamle år. dermed ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele tiden. derudover er det nu også muligt at gå på cyberspacet på sit tv, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et skidt bedste og billigste bredbånd i huset for at streame de forskellige produkter. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer tv, så skal man sidde fire meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og ftimer dermed den længde man burde sidde væk fra tv’et.
net og fjernsyn udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd