Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor cyberspace og tv
internet har udviklet sig vildt meget igennem den seneste dage. for nogle dage tilbage var der virkelig ikke fleste der havde bedste og billigste bredbånd i lejligheden, og i dag har stort set hver eneste husstand bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i danmark, og denne udvikling fortsætter. det nyeste skud på stammen er fiber billigt bredbånd. fiber bedste og billigste bredbånd gtimer nettet hurtigere, både med download og uploade. dette er meget vigtigt for enormt mange selskaber, da meget af deres kommunikation foregår på cyberspacet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog virkelig ikke hver og en husstande der kan få fiber billigt bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have store tv i gamle dage til at man i dag har fladskærms tv. det er virkelig ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor fjernsyn, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle uger. dermed virkelig ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele tiden. derudover er det nu også muligt at gå på cyberspacet på sit tv, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man skal have et fantastisk bedste og billigste bredbånd i huset for at streame de forskellige produkter. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så burde man sidde fire meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og ftimer dermed den længde man burde sidde væk fra fjernsyn’et.
internet og fjernsyn udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd