Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor net og tv
internet har udviklet sig meget igennem den seneste timer. for nogle uger tilbage var der slet ikke fleste der havde bedste og billigste bredbånd i lejligheden, og i dag har stort set hver eneste husstand billigste bredbånd og tv. dette er den teknologiske udvikling der har været i norge, og denne udvikling fortsætter. det nyeste slag på stammen er fiber billigste bredbånd og tv. fiber billigste bredbånd og tv går nettet hurtigere, både med download og uploade. dette er enormt vigtigt for fleste virksomheder, da vildt meget af deres kommunikation foreguger på cyberspacet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog overhovedet ikke alle husstande der kan få fiber bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man skal bare være tålmodig.
fjernsyn udvikler sig fra dag til dag, fra at man have store fjernsyn i gamle uger til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er virkelig ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor tv, også billedkvaliteten har udviklet sig så meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle år. dermed ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på nettet på sit tv, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et dårligt bedste og billigste bredbånd i lejligheden for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer tv, så skal man sidde 4 meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og fuger dermed den længde man skal sidde væk fra fjernsyn’et.
net og tv udvikler sig hele tiden, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd