Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor cyberspace og fjernsyn
net har udviklet sig vildt meget igennem den seneste timer. for nogle år tilbage var der slet ikke fleste der havde billigt bredbånd i huset, og i dag har stort set hver eneste husstand billigste bredbånd og tv. dette er den teknologiske udvikling der har været i sverige, og denne udvikling fortsætter. det nyeste drøn på stammen er fiber billigste bredbånd og tv. fiber billigt bredbånd gdage internettet hurtigere, både med download og uploade. dette er vigtigt for mange firmaer, da vildt meget af deres kommunikation foregår på internettet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog slet ikke hver og en husstande der kan få fiber bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have lille fjernsyn i gamle uger til at man i dag har fladskærms tv. det er overhovedet ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor tv, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle dage. dermed virkelig ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på internettet på sit fjernsyn, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et fantastisk bredbånd i lejligheden for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på tv, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så skal man sidde 4 meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og ftimer dermed den længde man burde sidde væk fra tv’et.
net og fjernsyn udvikler sig hele tiden, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd