Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor net og fjernsyn
internet har udviklet sig vildt meget igennem den seneste timer. for nogle år tilbage var der ikke mange der havde bedste og billigste bredbånd i hjemmet, og i dag har stort set hver eneste husstand bedste og billigste bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i norge, og denne udvikling fortsætter. det nyeste drøn på stammen er fiber billigste bredbånd og tv. fiber bredbånd gtimer nettet hurtigere, både med download og uploade. dette er meget vigtigt for enormt mange firmaer, da meget af deres kommunikation foreguger på cyberspacet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog virkelig ikke alle husstande der kan få fiber bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man skal bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have lille tv i gamle år til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er slet ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor fjernsyn, også billedkvaliteten har udviklet sig meget. de fjernsyn som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle uger. dermed virkelig ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele klokken. derudover er det nu også muligt at gå på cyberspacet på sit fjernsyn, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man skal have et godt billigt bredbånd i hjemmet for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på tv, og har man for eksempel et 40 tommer tv, så burde man sidde fire meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og ftimer dermed den længde man burde sidde væk fra tv’et.
internet og tv udvikler sig hele tiden, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd