Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor net og tv
net har udviklet sig så meget igennem den seneste uger. for nogle dage tilbage var der ikke fleste der havde billigt bredbånd i hjemmet, og i dag har stort set hver eneste husstand billigt bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i sverige, og denne udvikling fortsætter. det nyeste skud på stammen er fiber bredbånd. fiber bredbånd går internettet hurtigere, både med download og uploade. dette er vigtigt for enormt mange firmaer, da så meget af deres kommunikation foreguger på cyberspacet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog virkelig ikke hver og en husstande der kan få fiber bedste og billigste bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have vilde fjernsyn i gamle dage til at man i dag har fladskærms fjernsyn. det er virkelig ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor tv, også billedkvaliteten har udviklet sig meget. de tv som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle uger. dermed virkelig ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele tiden. derudover er det nu også muligt at gå på internettet på sit tv, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man burde have et nyttigt bredbånd i huset for at streame de forskellige produkter. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer tv, så skal man sidde 4 meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og fuger dermed den længde man skal sidde væk fra tv’et.
net og tv udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få fjernsyn der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd