Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor cyberspace og fjernsyn
cyberspace har udviklet sig meget igennem den seneste dage. for nogle timer tilbage var der overhovedet ikke mange der havde bedste og billigste bredbånd i lejligheden, og i dag har stort set hver eneste husstand bedste og billigste bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i sverige, og denne udvikling fortsætter. det nyeste slag på stammen er fiber billigste bredbånd og tv. fiber bredbånd guger cyberspacet hurtigere, både med download og uploade. dette er meget vigtigt for fleste selskaber, da meget af deres kommunikation foreguger på internettet, og dermed skal der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog slet ikke alle husstande der kan få fiber billigste bredbånd og tv endnu, men dette kommer en dag, man skal bare være tålmodig.
tv udvikler sig fra dag til dag, fra at man have vilde fjernsyn i gamle uger til at man i dag har fladskærms tv. det er slet ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor fjernsyn, også billedkvaliteten har udviklet sig vildt meget. de tv som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens fjernsyn bedre end den var i gamle år. dermed virkelig ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele tiden. derudover er det nu også muligt at gå på cyberspacet på sit fjernsyn, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man skal have et fantastisk billigste bredbånd og tv i lejligheden for at streame de forskellige ting. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så skal man sidde fire meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og får dermed den længde man skal sidde væk fra fjernsyn’et.
net og tv udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få tv der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd