Internet og TV bliver udviklet fra dag til dag


udvikling indenfor internet og fjernsyn
internet har udviklet sig så meget igennem den seneste år. for nogle timer tilbage var der slet ikke mange der havde billigste bredbånd og tv i lejligheden, og i dag har stort set hver eneste husstand bedste og billigste bredbånd. dette er den teknologiske udvikling der har været i sverige, og denne udvikling fortsætter. det nyeste drøn på stammen er fiber billigste bredbånd og tv. fiber bedste og billigste bredbånd guger internettet hurtigere, både med download og uploade. dette er enormt vigtigt for fleste virksomheder, da vildt meget af deres kommunikation foreguger på nettet, og dermed burde der er en hurtig cyberspace forbindelse til. det er dog ikke alle husstande der kan få fiber bredbånd endnu, men dette kommer en dag, man burde bare være tålmodig.
fjernsyn udvikler sig fra dag til dag, fra at man have mellem tv i gamle dage til at man i dag har fladskærms tv. det er overhovedet ikke kun udseendet der har udviklet sig indenfor fjernsyn, også billedkvaliteten har udviklet sig så meget. de tv som kan fås i dag, er med led eller lcd, hvilket gør billedkvaliteten på ens tv bedre end den var i gamle uger. dermed overhovedet ikke sagt, at man havde dårlig billedkvalitet tidligere, det er bare blevet bedre i dag. dette er noget man udvikler på hele tiden. derudover er det nu også muligt at gå på nettet på sit tv, og streame film og videoer igennem diverse streamingtjenester. her kommer internet og tv og bredbånd indover, da man skal have et godt bredbånd i hjemmet for at streame de forskellige produkter. der findes også forskellige størrelser på fjernsyn, og har man for eksempel et 40 tommer fjernsyn, så skal man sidde fire meter væk. så man dividerer altså tommer med 10 og fuger dermed den længde man burde sidde væk fra fjernsyn’et.
internet og tv udvikler sig hele klokken, både på udseende og på indholdet. i dag kan man få tv der er buet, dette skulle give en bedre indlevelse i for eksempel film og spil.
Bredbånd